V senci nastopa reprezentance do 20 let, ki nastopa na svetovnem prvenstvu v Asiagu in članske reprezentance, ki jo čaka nastop na prijateljskem obračunu s Francijo, se reprezentanti do 16 let borijo na turnirju štirih dežel v madžarskem Kapošvarju.

Ob Slovencih in domačinih Madžarih, na turnirju nastopata še reprezentanci Italije in Avstrije. V prvem dnevu sta slovenske hokejiste čakala dva obračuna. Najprej so se pomerili z Italijani. V izenačeni tekmi so do zmage prišli naši zahodni sosedi, ki so tekmo odločili sebi v prid tri minute pred koncem srečanja. Izid je bil 5:4 (1:1, 2:2, 2:1). Italija je prva povedla, Slovenija pa je le nekaj minut kasneje prišla do izenačenja. V drugi tretjini so prvi zadeli naši mladi Risi, a vodstvo ni bilo dolgotrajno. Dva hitra zadetka sta Italijane vrnila v vodstvo. Slovenija je izenačila še pred iztekom druge tretjine. Še najbolj tesen in borben obračun je bil v zadnji tretjini. Mreže so se tresle šele v zadnji polovici tega dela igre, Slovenija pa je spet prešla v vodstvo. A le za kratko, saj so naši nasprotniki kmalu izenačili in nato dosegli zmagoviti zadetek tri minute pred koncem tekme.

Za Slovenijo so zadeli: Seršen 2, Brglez in Drozg.

V večernem obračunu so se mladi Risi pomerili še z Madžari. Domačini so bili boljši z izidom 8:5 (1:3, 1:2, 3:3). Slovenci so za nasprotnikom zaostali že v prvih desetih minutah tekme. Madžari so v tem času trikrat zadeli in si priigrali lepo prednost. Risi so izid nekoliko znižali in na odmor odšli z dvema zadetkoma zaostanka, ki pa so ga Madžari v uvodu v drugo tretjino spet povišali. Risi so vzpostavili ravnotežje in v nadaljevanju odigrali izenačeno srečanje, kar pa je bilo premalo za lov za Madžari. V drugi tretjini sta oba nasprotnika zadela po enkrat. V uadnjo tretjino so Slovenci krenili zelo napadalno in tudi učinkovito. Prednost nasprotnika se je stopila na vsega gol zaostanka. Dišalo je po preobratu, vendar so tudi Madžari znali odgovoriti. Z dvema zadetkoma so se vrnili na varno prednost, do konca srečanja pa so isi izid znižali, Madžari pa postavili končni izid 8:5.

Za Slovenijo so zadeli: Kujavec 2,Lapornik, Svetina in Drozg.

Jutri Slovenijo na turnirju štirih dežel čaka še obračun z Avstrijo, v nadaljevanju pa tekma za vstop v finale turnirja.