Seznam sodnikov

Seznam sodnikov

Društvo sodnikov


Društvo slovenskih sodnikov hokeja na ledu je samostojni subjekt, ki v Sloveniji in tujini opravlja sojenje hokejskih tekem v okviru razpisanih tekmovanj pod okriljem Hokejske zveze Slovenije, družbe SLOHOKEJ d.o.o. in Mednarodne hokejske zveze. Društvo šteje 55 članov, od tega je 42 aktivnih sodnikov, 17 sodnikov ima tudi mednarodno licenco. Članica društva je tudi sodnica.

Vsako leto člani društva od meseca avgusta do maja vodijo vsaj 500 hokejskih tekem. Svoje delo zavzeto, nepristransko in odločno opravljajo v Sloveniji, Italiji, Avstriji, na Hrvaškem in Madžarskem, njihovi inštruktorji pa izobražujejo tudi sodnike v Turčiji in Bolgariji.

Nehote so njihovi člani v središču vsake hokejske tekme. Na ledu niso zato, da bi ugajali občinstvu, njihovo delo je, da igra poteka v okviru pravil, da igralci lahko pokažejo vse svoje znanje in spretnosti ter da jih pri tem nihče ne ovira na nedovoljen način. Njihove odločitve krojijo izide tekem, usode trenerjev, kariere igralcev, komentarje novinarjev in počutje navijačev.

 

Podatki
Ime Društvo slovenskih sodnikov hokeja na ledu oz. DSSHL
Naslov: CELOVŠKA CESTA 25
Naselje: Ljubljana
Pošta: 1000 Ljubljana
Matična številka: 1955853000
Davčna številka SI: 49754335
Davčni zavezanec Da
Transakcijski računi IBAN SI56 2900 0005 5245 819 (UNICREDIT BANKA SLOVENIJA d.d.)
Datum vpisa v register: 20.10.2004
Podatki o delegacijah za tekme DP: www.delegacije.sodniki.com
Predsednik društva: Viki Trilar, viki@hokej.si, 041/626-946
Predsednik str. sveta: Igor Dremelj, igor.dremelj@hokej.si
Predsednik nadzornega odbora: Ernest Poženel
Referent za delegiranje: Borut Lešnjak