Hokejska zveza Slovenije je sporočila, da so od petka, 10. februarja, od 13. ure naprej na prodaj posamezne vstopnice za ogled Svetovnega prvenstva v hokeju na ledu divizije I, skupine A, ki bo od 15. do 21. aprila v Stožicah.

Hokejska zveza Slovenije je sporočila, da bodo v petek, 10. februarja, na prodaj posamezne vstopnic za ogled Svetovnega prvenstva v hokeju na ledu divizije I, skupine A. Najcenejše vstopnice za eno tekmo stanejo šest, najdražje pa do 20 evrov (za mlajše od 15 in starejše od 65 let pa štiri oziroma do 12 evrov).

Zaradi sodelovanja avstrijske in madžarske reprezentance je precejšnje zanimanje za prvenstvo tudi pri naših sosedih. Ker želijo na HZS omogočiti predvsem bučno podporo Risom, bo za gostujoče navijače na tekmah z reprezentanco Slovenije na voljo največ 2.000 vstopnic. Na ostalih tekmah teh omejitev ne bo.

Do sedaj so bile na prodaj vstopnice za celotno prvenstvo in nacionalni paketi za ogled vseh pet tekem ene reprezentance. Kot so sporočili iz Hokejske zveze Slovenije, so do sedaj prodali 1.763 Nacionalnih paketov za ogled vseh petih tekem slovenske reprezentance in 423 vstopnic za celotno prvenstvo. Prvi kontingent vstopnic je bil  razprodan v nekaj urah, zato so se odločili za dodatni, drugi kontingent vstopnic. Prodaja slednjega se je zaključila v sredo, 8. februarja.

Vstopnice za posamezne tekme so na prodaj na vseh prodajnih mestih in spletni strani Eventima in na Petrolovih bencinskih servisih.