Hokejska zveza Slovenije obvešča, da bo drugi kontingent vstopnic za Svetovno prvenstvo v hokeju na ledu divizije I, skupine A, ki bo od 15. do 21. aprila v Stožicah, na prodaj le še do srede, 8. februarja, do polnoči. Čas za nakup vstopnic za celotno prvenstvo (vseh 15 tekem) in Nacionalni paket Slovenije za vse tekme slovenske reprezentance (5 tekem) se torej izteka. V petek, 10. februarja, se bo pričela prodaja posameznih vstopnic.

Hokejska zveza Slovenije sporoča, da bodo v petek, 10. februarja, na prodaj posamezne vstopnic za ogled Svetovnega prvenstva v hokeju na ledu divizije I, skupine A. Najcenejše vstopnice za eno tekmo stanejo šest, najdražje pa do 20 evrov (za mlajše od 15 in starejše od 65 let pa štiri oziroma do 12 evrov).

Kot so še sporočili iz Hokejske zveze Slovenije, gre za težko pričakovan pričetek prodaje, saj so prejeli veliko klicev zainteresiranih navijačev.

Paketne vstopnice še do srede

Do sedaj so bile na prodaj vstopnice za celotno prvenstvo in nacionalni paketi za ogled vseh pet tekem ene reprezentance. Prvi kontingent vstopnic je bil  razprodan v nekaj urah, možnost za nakup vstopnic iz drugega kontingenta pa je še do srede, 8. februarja, do polnoči. Cene za nacionalni paket (vse tekme slovenske reprezentance) segajo od 24 do 80 evrov, za mlajše od 15 in starejše od 65 let pa od 15 do 48 evrov. Vstopnice za celoten turnir so na voljo od 36 do 120 evrov (za mlajše od 15 in starejše od 65 let od 22 do 72 evrov).

Za ostale reprezentance največ 2000 vstopnic

Na letošnjem svetovnem prvenstvu bosta sodelovali dve sosednji državi, Avstrija in Madžarska. Zaradi tega vlada precejšnje zanimanje za prvenstvo tudi pri naših sosedih. Ker želijo na HZS omogočiti predvsem bučno podporo Risom, bo za gostujoče navijače na tekmah z reprezentanco Slovenije na voljo največ 2.000 vstopnic. Na ostalih tekmah teh omejitev ne bo.

Vstopnice bodo na prodaj na vseh prodajnih mestih in spletni strani Eventima in na Petrolovih bencinskih servisih.