8. februar, Incheon – Naši risi so današnji delovni delovni dan, po nekoliko krajšem nočnem počitku še zaradi posledic časovne razlike, začeli že precej zgodaj in tako bili ob osmi uri že na poti v Seonhak areno, kjer so bo potekala večerna tekma proti reprezentanci Koreje.

IMG_1520

Trening, ki je bil prvi skupni na tokratnem reprezentančnem zboru, je bil namenjen predvsem privajanju organizma na normalni delovni pogon.  Selektor Kari Savolainen in njegov pomočnik Nik Zupančič pa sta že ob tej priložnosti preizkusila nekatere taktične zamisli, katerim je bilo precej pozornosti namenjene tudi v sami pripravi pred treningom.

Stanje v ekipi je dobro. Počitek je pozitivno prispeval tudi k dobremu razpoloženju v ekipi, ki ga je pričakovano nekoliko načela včerajšnja dolga pot do Koreje. Celotna ekipa že težko pričakuje nocojšnjo tekmo, da po dolgem času spet zaigra skupaj.

IMG_1494

Trenerski štab je po današnjem treningu določil tudi postavo, ki bo drevi zadrsala na led v Incheonu: Gračnar, Pintarič, Muršak, Verlič, Urbas, Repe, Robar, Tičar, Jeglič, Sabolič, Podlipnik, Kovačevič, Goličič, Rodman D., Pance, Vidmar, Kranjc, Kuralt, Mušič, Ograjenšek, Hebar, Pavlin.

Tekmo bodo s tribune spremljali Gašper Krošelj, Marcel Rodman in Blaž Gregorc, ki je zaradi večurne zamude letala v Korejo prispel šele v poznih popoldanskih urah.