Robert Kristan je na Slovaškem z Nitro le še zmago oddaljen od uvrstitve v polfinale. V Nemčiji bodo Jan Urbas, Robert Sabolič in Žiga Jeglič odigrali v petek odločilno tekmo za preboj v četrtfinale.

Ekipa Red Bull Salzburga, za katero igra Jan Urbas, bi se z zmago uvrstila v četrtfinale, vendar pa je proti Iserlohnu slabo začela in po sedmih minutah zaostajala z 0:2. Iserlohn je v 51. minuti vodil že s 3:0, nato pa so se Rdeči biki le vrnili v igro iz prišli na zadetek zaostanka, za kaj več pa jim je zmanjkalo časa. Urbas se tokrat ni vpisal v statistike. Ingolstadt Žige Jegliča in Roberta Saboliča pa je izsilili odločilno tekmo za preboj med osem najboljših ekip. Doma je s 4:1 ugnal Berlin, prvi zadetek na tekmi je dosegel prav Jeglič. Sabolič je sprožil tri strele, vendar ni bil natančen. Obe odločilni tekmi bosta odigrani v petek.

Na Slovaškem potrebuje Nitra Roberta Kristana le še zmago za uvrstitev v polfinale tekmovanja. Tretjo tekmo je zmagala s 3:2, pri Zvolnu se Andrej Hebar in Gal Koren nista vpisala v statistike. V Franciji je Briancon zmagal tudi na drugi tekmi polfinalne serije. S 5:1 je bil boljši od Dijona, Boštjan Goličič je dosegel gol in podajo, Jaka Ankerst pa je dvakrat podal, medtem ko se Gašper Cerkovnik ni vpisal v statistike. Slabše kaže Rouenu, ki brani naslov prvaka, saj je izgubil tudi drugo tekmo pred domačimi navijači. Andrej Tavželj je dvakrat ustrelil na gol nasprotnika, vendar ni bil natančen. V ligi ECHL je Ontario s 4:3 ugnal Idaho, z golom in podajo se je izkazal Gašper Kopitar.