V soboto in nedeljo so bile odigrane tekme 2. kroga hokejske lige prvakov. Od slovenskih hokejistov je do podaje prišel Jaka Ankerst. Do zmage le Luka Gračnar in Robert Sabolič.

Beljak Klemna Pretnarja je gostoval v Švici, kjer je bila s 4:2 boljša ekipa Geneve-Servette, naš branilec se v statistike ni vpisal. Enako se ni v statistike vpisal Adis Alagić. V isti skupini (skupina C) je Briancon doma doživel visok poraz proti Frolundi (1:7). Jaka Ankerst je podal pri edinem zadetku francoske ekipe, Gašper Cerkovnik se v statistike ni vpisal. Bolzano (Žiga Pance) je znova ostal brez doseženega zadetka, medtem ko jih je proti Linköpingu prejel pet.

Salzburg je bil boljši od švedske ekipe HV71, med vratnicami je Luka Gračnar zaustavil 26 strelov in prejel tri zadetke. Sparta iz Prage je prišla še do druge zmage. Robert Sabolič, junak prve zmage po kazenskih strelih, je tokrat v statistike vpisal dve kazenski minuti. Pardubice so tudi v drugo izgubile z minimalnim rezultatom (1:2). Med vratnicami je blestel Robert Kristan, ki je zbral kar 35 obramb, a na koncu to ni bilo dovolj. Blaž Gregorc se v statistike ni vpisal. Köln je po uvodni zmagi moral v drugem krogu pred domačimi navijači priznati premoč češki ekipi Bili Tigri Liberec (1:4). Slovenskega branilca Aleša Kranjca ni bilo v postavi.