V hokejski ligi prvakov je Luka Gračnar na dveh tekmah prejel le en gol. Žiga Pance se je vpisal med strelce pri prvi zmagi Bolzana. V ligi KHL je Žiga Jeglič na dveh tekmah dvakrat podal.

V hokejski ligi prvakov sta bila prejšnji teden odigrana 3. in 4. krog. V Beljaku je bil v četrtek na sporedu slovenski obračun, domači Orli so bili s 4:1 boljši od Briancona. Pri zmagovalcih se Klemen Pretnar in Adis Alagić nista vpisala med strelce. Tudi pri poražencih se Gašper Cerkovnik prav tako ni vpisal v statistike, Jaka Ankerst pa ni odpotoval v Avstrijo. V soboto so Hudiči zabeležili nov poraz, doma so morali priznati premoč švicarski ekipi Geneve-Servette. Ankersta znova ni bilo v postavi, Cerkovnik se v statistike ni vpisal. Beljak je v nedeljo izgubil v gosteh proti Frölundi (2:5), Pretnar je sprožil dva strela, vendar ni bil natančen, medtem ko je moral Alagić enkrat na kazensko klop.

Sparta Praga Roberta Saboliča je v 3. krogu doma tesno ugnala Växjo Lakers (5:4), naš napadalec je v statistiko vpisal tri strele. V soboto pa je Sparta prvič izgubila, doma je morala priznati premoč ekipi KalPa Kuopio, Sabolič je dvakrat streljal, vendar ni bil natančen. Pardubice so oba obračuna pred domačimi navijači izgubile. Najprej jih je s 6:3 premagal Linkoping, Robert Kristan je v prvi tretjini prejel štiri zadetke in prepustil mesto drugemu vratarju. Proti Turkuju je Lix blestel, zbral 34 obramb, na koncu to ni zadostovalo, saj je finska zasedba zmagala v podaljšku (2:3). Blaž Gregorc je na obeh tekmah v statistike vpisal en strel. Uspešnejši je bil Luka Gračnar, ki se je z ekipo Red Bull Salzburg veselil dveh zmag. Najprej je proti moštvu JYP Jyväskylä zaklenil vrata in zaustavil vseh 35 strelov, nato pa še proti ekipi HV71 prejel le en gol in zbral 26 obramb. Do prve zmage je prišel Bolzano, ki je s 4:2 premagal Turku. Žiga Pance je pri uspehu prispeval en zadetek. V nedeljo je sledil tesen poraz proti Linköpingu, Pance tokrat ni sodeloval pri edinem zadetku svoje ekipe.

Prejšnji teden se je začela kontinentalna hokejska liga KHL. V slovenskem obračunu je Slovan iz Bratislave s 5:2 ugnal Medveščak. Žiga Jeglič je prispeval eno podajo, Rok Tičar in Marcel Rodman se v statistike nista vpisala. Slovan je bil v soboto boljši še od Metalurga iz Magnitogorska (3:2), Jeglič in Tičar sta zbrala po eno podajo. Medveščak je izgubil tudi v drugo, Rodman je trikrat streljal, a ni bil natančen. Odigran je bil moskovski derbi, s 4:1 je CSKA ugnal Dinamo. Jan Muršak je štirikrat streljal, vendar se v statistike ni vpisal.