Trojica slovenskih hokejistov Boštjan Goličič, Jaka Ankerst in Gašper Cerkovnik, ki igra za Briancon, se je uvrstila v finale francoskega prvenstva. V ligi NHL razveljavili gol Anžetu Kopitarju. Na Norveškem Gašper Krošelj končal s sezono.

V ligi NHL je Los Angeles doma izgubil proti Anaheimu z 1:2. Kralji tokrat niso imeli sreče, drugi zadetek je bil namreč avtogol. Jake Muzzin je želel preprečiti podajo, vendar pa se je plošček od njega odbil v gol. V zadnji tretjini je nato Anže Kopitar dosegel zadetek, ki pa so ga sodniki razveljavili.

V drugem kakovostnem razredu češkega hokeja je Dukla Jihlava le zmagala v polfinalni seriji in preprečila metlo. Zdaj proti Olomoucu zaostaja z 1:3 v zmagah. Na četri tekmi je Jihlava zmagala z 2:0, pri drugem golu je podal Matic Podlipnik. Miha Štebih se v statistike ni vpisal. Na Norveškem je Gašper Krošelj zaključil s sezono, saj je s Sparto izpadel proti Storhamarju. Naš vratar je zaostavil 27 strelov, prejel dva zadetka, vendar pa so njegovi soigralci dosegli le enega.

V Franciji se je Briancon že uvrstil v finale, ko je s 4:0 v zmagah izločkl Dijon. Na zadnji tekmi je bilo 5:2, Boštjan Goličič je dosegel en gol, Jaka Ankerst in Gašper Cerkovnik se v statistike nista vpisala. Rouen Andreja Tavžlja je zmagal s 4:0 in znižal zaostanek v seriji na 1:3 v zmagah. Naš branilec se ni vpisal v statistike. V ligi EIHL je Cardiff s 4:2 ugnal Braehead, Žiga Svete se ni vpisal v statistike.