Zaradi izbruha novega koronavirusa se je javno življenje praktično ustavilo, odpovedane ali preložene so bile številne prireditve, med njimi tudi Svetovno prvenstvo divizije IA, ki bi moralo med 27. aprilom in 3. majem 2020 potekati v Ljubljani.

Nadomestni termin prvenstva bo predvidoma med 25. aprilom in 1. majem 2021 v Hali Tivoli v Ljubljani.

HZS pričakuje uradno potrditev s strani IIHF po 15. maju oziroma na rednem letnem kongresu IIHF, ki bo predvidoma junija. HZS po zagotovilih IIHF več kot zanesljivo ostaja organizator omenjenega prvenstva.

Kupce vstopnic zato pozivamo, da obdržijo vstopnice tudi za nadomestni termin prvenstva. Tako bodo namreč pomagali slovenskemu hokeju, organizaciji hokejskega svetovnega prvenstva in prihodnosti športnih dogodkov. 

Pooblaščeni partner HZS pri prodaji vstopnic je in ostaja Eventim. V primeru, da se kljub vsemu odločite za vračilo kupnine in ste vstopnice kupili na uradnih prodajnih mestih (Eventim, Petrol), vas prosimo, da upoštevate navodila in informacije uradnega prodajalca vstopnic, ki je za organizatorje dogodkov kot tudi kupce vstopnic pripravil posebno informacijo: 

https://www.eventim.si/si/vstopnice/corona-information–566/promo.html

Natančne informacije glede vračila kupnine bodo podali po koncu epidemije oz. po zaključku omejevalnih ukrepov, ki so bili uvedenih zaradi preprečevanja širjenja koronavirusa.