V Franciji je Briancon drugo tekmo finala izgubil. Od reprezentantov sta s klubsko sezono končala Mitja Robar in Blaž Gregorc, v polfinale pa so napredovali Žiga Jeglič, Robert Sabolič, Aleš Kranjc in Rok Tičar.

V nemški ligi DEL je s sezono končal Krefeld Mitje Robarja, ki je bil po rednem delu odličen, v četrtfinalu pa je z 1:4 v zmagah izpadel proti Ingolstadtu Žige Jegliča in Roberta Saboliča. Na peti tekmi so Pingvini izgubili s 4:5. Robar je dvakrat streljal, vendar ni bil natančen. Krefeld je sicer vodil že s 3:0, nato pa so gostje prišli do preobrata, pri katerem sta pomagala tudi reprezentančna napadalca. Na 2:3 je znižal Sabolič, podal pa mu je Jeglič. S 4:1 v zmagah je napredoval tudi Köln, ki je bil na peti tekmi od tekmeca boljši z 2:1. Aleš Kranjc se v statistike ni vpisal, medtem ko Roka Tičarja ni bilo v postavi.

Sezona se je končala še za enega reprezentančnega branilca. Pardubice so na Češkem izpadle proti Trinecu, na zadnji tekmi so izgubile s 3:6. Blaž Gregorc je trikrat streljal, vendar do točke ni prišel. Na Švedskem je Troja/Ljungby doma izgubila s 3:5, Žiga Pavlin je enkrat podal, Tomaž Razingar se v statistike ni vpisal. Na Slovaškem se je začela polfinalna serija, Nitra je prvo tekmo zmagala s 6:2, Robert Kristan pa je zbral 15 obramb.

V Franciji je bila odigrana druga tekma finala, po napeten boju je Briancon moral priznati premoč Angersu s 3:4. Jaka Ankerst je dosegel en zadetek, Gašper Cerkovnik in Boštjan Goličič se v statistike nista vpisala. V ligi ECHL je mora Ontario po izvajanju kazenskih strelov priznati premoč Las Vegasu, Gašper Kopitar se tokrat ni vpisal v statistike.