6. 11. 2013Danes je v Hali Tivoli potekala 33. Izredna skupščina Hokejske zveze Slovenije. Izredna seja skupščina je potrdila Finančni načrt za leto 2014.
 

Danes je v Hali Tivoli potekala 33. Izredna skupščina Hokejske zveze Slovenije.
 

Izredna skupščina je odločala o vprašanjih za katere je bila sklicana. Izredna skupščina je s 15 glasovi za in nobenim proti potrdila Finančni načrt za leto 2014, ki ga HZS potrebuje pri kandidiranju za sredstva pri Ministrstvu za šolstvo in šport ter pri Fundaciji za šport.
 

Skladno z dnevnim redom se je skupščina seznanila tudi s sanacijskim načrtom (del sanacijskega načrta je tudi finančni načrt za leto 2014), ki ga je pripravilo predsedstvo HZS,za potrebe katerega je imenovano tudi posebno sanacijsko ekipo (Miroslav Pikovnik, direktor računovodske hiše Unija, mag. Igor Angelovski in predsednik HZS Matjaž Rakovec).

Gre za sanacijski načrt, ki ga je bilo predsedstvo dolžno pripraviti na podlagi prejšnjega sklepa Skupščine, s sanacijskim načrtom pa je aktualno predsedstvo pripravilo predlog pokritja negativnega društvenega sklada, ki je nastal pod taktirko prejšnjega vodstva. Sanacijski načrt temelji na ustvarjanju pozitivnega poslovnega izida, z upoštevanjem razvojne komponente hokeja na ledu.
 

Razprava skupščine je potekala skladno z dnevnim redom, na konstruktiven način.