V Tivoliju sta se v ligi EBEL pomerili ekipi, ki praktično nimata več možnosti za uvrstitev v končnico, zmage pa so se veselili domači hokejisti, ki so bili boljši s 4:3.

Gostje iz Innsbrucka so dosegli prvi gol na tekmi, ko je ob igralcu več v polno meril Alexander Höller, vendar pa navijačem ni bilo potrebno čakati dolgo na izenačenje. Le 34 za prvim zadetkom je za izenačenje poskrbel Anže Ropret. V 15. minuti je sledilo novo vodstvo Morskih psov, natančen je bil Tyler Donati, še pred piskom sirene pa je še v drugo izenačil Gregor Koblar. V drugi tretjini sta mreži ostali nedotaknjeni. V zadnji tretjini je Olimpija dvakrat zatresla mrežo Innsbrucka in prišla do zmage. Med strelce sta se vpisala Ken Ograjenšek in Miha Verlič. V zadnji minuti je nekdanji Zmaj Jeff Ulmer le oblažil poraz.

Telemach Olimpija : Innsbruck 4:3 (2:2, 0:0, 2:1)

Strelci: 0:1 Höller (9., PP1), 1:1 Ropret (Leber, Pance, 9.), 1:2 T. Donati (J. Donati, 15.), 2:2 Koblar (Grahut, Pešut, 19.), 3:2 Ograjenšek (Koblar, Pešut, 46., PP1), 4:2 Verlič (Mušič, Morency, 51.), 4:3 Ulmer (60.)