22. januar 2020, Ljubljana – Slovenski ljubitelji hokeja si lahko od začetka minulega tedna zagotovijo vstopnice za olimpijske predkvalifikacije Skupine G, ki bodo v začetku februarja potekale na Jesenicah, na katerih bo slovenska moška članska reprezentanca merila moči z reprezentancami Hrvaške, Japonske in Litve.

Že danes pa si lahko zagotovite tudi paket vstopnic za pet slovenskih tekem na svetovnem prvenstvu Divizije I-A, ki bo od 27. aprila do 3. maja 2020 potekalo v Ljubljani.

Hokejska zveza Slovenija ima, v želji kar največjemu številu ljubiteljev hokeja omogočiti ogled tekem slovenskih risov na domačem prvenstvu, za slovenske hokejske klube predvideno določeno kvoto vstopnic. Slednje so tako na voljo v paketu petih vstopnic po ceni 20 evrov za posamezno tekmo, medtem ko bo cena le teh v redni prodaji 30 evrov in na dan tekme 35 evrov.

Vstopnice si v predprodaji, ki bo potekala do konca olimpijskega predkvalifikacijskega turnirja na Jesenicah, lahko zagtovite na dva načina:

Vsi, ki bi si želeli ogledati omenjene tekme, se lahko obrnejo na enega izmed slovenskih klubov HKMK Bled, HDD Bled, HK Celje, HDD Jesenice, HD Jesenice, HDK Maribor, HK Olimpija, HK Slavija Junior, HK Triglav, HK Velenje, kjer boste prejeli nadaljnje informacije v zvezi z nakupom vstopnic.

Prav tako si lahko omenjeni paket vstopnic po predprodajni ceni že danes zagtovijo vsi gledalci Hokej TV, tako da le te kupijo na spletni strani Eventima z uporabo promocijske kode “hokejtv”.

*Otroci do 7. leta starosti imajo prost vstop na tekme pri čemer nimajo rezerviranega svojega sedeža, vendar sedijo pri staršu/spremljevalcu v naročju.