Sobotni obračuni v INL slovenskim klubom niso prinesli uspeha. Nobeno od moštev ni poseglo po zmagi. Slavija in Triglav sta bila poražena na svojem ledu, Maribor, Celje, Jesenice in Bled pa na gostovanjih. 

Najbližje uspehu so bili kranjski Orli. Skozi srečanje so bili boljši nasprotnik, imeli so več od igre, ustvarili so si več priložnosti, vendar na žalost niso uspeli zadeti. Nasproti jim je stal aktualni prvak Bregenzerwald, ki je v prvem delu, v praktično prvi resni akciji tudi zadel. V drugem delu zadetkov ni bilo, srečanje pa je bilo zanimivo še naprej. Najprej so domači zamudili dve priložnosti ob igri z igralcem več, a so jim gosti vrnili z enako mero. Zadnjih 20 minut je minilo v napadih domačih, gosti pa so iskali svoje priložnosti v protinapadih in pa v igri z igralcem več. Vztrajnost se je kranjskim hokejistom izplačala, do izenačenja pa jih je popeljal natančen strel mladega reprezentanta Mihe Potočnika. Takoj za tem so bili Orli v priložnosti zadeti v power playu, vendar so gosti vse pritiske odbili, nato pa v eni od akcij zadeli za zmago. Poskus Triglava brez vratarja ni prinesel novega izenačenja in aktualni prvaki so iz dvorane na Zlatem polju odnesli tri točke.
Slavija je v Zalogu gostila italijanske predstavnike Merano. Prvih 40 minut je bilo izenačenih, obe ekipi pa sta bili precej pri strelu. Povedli so hokejisti Merana, ki so kot prvi zadeli nasprotnikovo mrežo. V drugi tretjini, kmalu po začetnem metu, se je domačim ponudila priložnost ob igri z igralcem več, ki jo je izkoristil Klemen Sodržnik. V 32. minuti so se Založani ponovno našli v priložnosti zadeti z igralcem več, vendar so nasprotniki zadeli in še enkrat povedli. V nadaljevanju so Založani le izkoristili prednost, vendar že po eni minuti dopustili nov zadetek Merana. Ob minimalnem zaostanku so hokejisti Slavije krenili v odločilni del, v katerem pa je Merano že po nekaj sekundah nadaljevanja zadel še četrtič, nato pa do 48. minute zadeli še dvakrat in pobegnili na varno razdaljo štirih zadetkov. Menjava domačega vratarja ni prinesla veliko sprememb, Založanom je uspelo le nekoliko omiliti poraz.

Mariborčani so odpotovali na gostovanje k ekipi iz Eppana. Domači so napadali velik del prve tretjine in Lisjakom dovolili le malo igre. V napadih so bili uspešni in že v prvem delu štirikrat zadeli. Takoj na začetku druge tretjine je za znižanje izida poskrbel Aljaž Ogrizek, vendar Maribor kaj več ni zmogel. Eppan je nadaljeval v tempu iz prve tretjine in dodal še dva zadetka ter srečanje že odločil sebi v prid. Zadnja tretjina je bila bolj umirjena, brez večjih vznemirjenj in tudi brez zadetkov.

Tudi drugemu štajerskemu moštvu se ni godilo veliko bolje. Kaltern je po dobrih šestih minutah povedel, pa tudi v nadaljevanju tretjine držal vse vajeti igre v svojih rokah. V drugem delu je razmerje moči ostalo enako, le da so bili domači uspešnejši v realizaciji in si s tremi novimi zadetki priigrali veliki štiri zadetke naskoka. Na začetku tretje tretjine so hokejisti Celja opravili menjavo vratarja, namesto Luke Koštomaja je priložnost dobil Tomaž Jeram, ki pa je v 51. minuti prvič klonil. Po grobem naletu domačega hokejista se je gostom ponudila priložnost v igri z dvema igralcema več, kar je izkoristil Žan Jezovšek, v nadaljevanju pa so domači dosegli kar dva zadetka z igralcem manj in zabeležili visoko zmago.

Bled je v zadnjih dveh srečanjih zbral štiri točke, to pot pa naletel na veliko boljšega nasprotnika. Hokejisti Zell am Seeja so bili pretrd oreh, od svojih nasprotnikov pa so bili boljši odločnejši tako v napadu, kot tudi v obrambi. Že po manj kot minuti igre se je blejska mreža prvič zatresla, v prvih dvajsetih minutah pa je domača ekipa skupaj zadela kar petkrat. Velika prednost domačih ni zadovoljila in so še naprej igrali zelo napadalno in podobno hitro kot v prvem, zadeli tudi v drugem delu. Tadej Burazin je minuto po prejetem zadetku uspel zatresti mrežo domačih, ti pa so zelo hitro dodali še nekaj zadetkov in si priigrali prednost osmih zadetkov. Na začetku druge tretjine je v golu Blejcev priložnost dobil Urban Avsenik, ki je zamenjal Naceta Kapusa, v tretjem delu pa je menjavo vratarjev opravil tudi domač trener. A pred tem so hokejisti Zell am Seeja zadeli še desetič, pred iztekom srečanja pa si z enajstim zadetkom dokončali uspešen strelski večer.

Morda so najbližje uspehu na gostovanju bili Jeseničani, ki pa že drugo srečanje zapored ne uspejo premagati nasprotnega vratarja. V izenačenem srečanju so se enakovredno borili. V prvem delu so uspešno odbili vse napade nasprotnika, pa tudi sami bili blizu zadetku. Obe ekipi sta si prislužili po štiri minute izključitev, ki so ostale nekaznovane. Na sredini srečanja pa je padla odločitev o zmagovalcu, ko je domača ekipa zadela za vodstvo. Jeseničani bi lahko izenačili, če bi uspeli izkoristiti priložnost v power playu, pa tudi v tretjem delu so se jim podobne priložnosti lepo ponujale. Poskus brez vratarja se ob zaključku srečanja ni izšel in domači so dodali še zadetek v prazno mrežo.

HK Triglav : EHC Bregenzerwald 1:2 (0:1, 0:0, 1:1)
Strelec za Triglav: Potočnik 

HK Playboy Slavija : HC Merano 3:6 (0:1, 2:2, 1:3)

Strelci za Slavijo: Sodržnik (2), Zagorc Pilko

HC Eppan : HDK Maribor 6:1 (4:0, 2:1, 0:0)

Strelec za Maribor: Ogrizek

SV Kaltern : HK Celje 7:1 (1:0, 3:0, 3:1)

Strelec za Celje: Jezovšek

Zell am See : HK MK Bled 11:1 (5:0, 4:1, 2:0)
Strelec za Bled: Burazin Ta.

HC Neumarkt : Team Jesenice 2:0 (0:0, 1:0, 1:0)

Videoposnetek srečanja v Kranju: