Pri turistični agenciji Kompas so pripravili potovanje v Južno Korejo, ki vam omogoča ogled slovenske hokejske reprezentance, ki so bo borila za preboj v elitni razred svetovnega hokeja. Več o ponudbi …

ODHOD: 21.4.2014

ČAS POTOVANJA: 8 dni (7 nočitev)

NAJMANJŠE ŠTEVILO POTNIKOV: 10

PRODUKT: 81594

1. dan, 21.4.14 BEOGRAD – ABU DHABI – SEOUL
Zbor potnikov na letališču Nikola Tesla v Beogradu ob 11.00. (Po želji in proti doplačilu transfer do Beograda.) Prijava za let in polet letala preko Abu Dhabija v Seul.

2. dan, 22.4.14 SEOUL
Predviden pristanek v Seoulu v popoldanskih urah. Po opravljenih cerinskih formalnosti, transfer do hotela in namestitev.  Zvečer spoznanje nočnega življenja Korejske prestolnice. Nočitev

3. dan, 23.4.14 SEOUL
Zajtrk in prevoz v dvorano Goyang Ice Ring ter ogled tekme Slovenija : Madžarska (12.30).  Po končani tekmi sledi ogled mesta: Narodni muzej, palača Gyeongbok, vas Bukchon Hanok z ogledom muzeja, starinska nakupovalna ulica Insadong, obisk tržnice Namdeamun, največje tradicionalne tržnice, kjer najdete poleg tradicionalnih izdelkov vse mogoče. Prosti čas za ugodne nakupe bo na tržnici Dongdeamun, nato vrnitev v hotel nočitev.

4. dan, 24.4.14 SEOUL
Zajtrk in odhod v dvorano Goyang Ice Ring ter ogled tekme Slovenija : Ukrajina (12.30).  Po končani tekmi vožnja z žičnico do stolpa Seoul Tower, nato pa večerja v tipični korejski hiši z ogledom predstave plesov (doplačilo). Nočitev.

5. dan, 25.4.14 SEOUL
Zajtrk in ves dan prosto za samostojne nakupe in nakupovanja.  Po želji fakultativni izlet (proti doplačilu) v tipično korejsko vas in spoznanje življenja na deželi.  Povratek v Seoul in nočitev.

6.  dan, 26.4.14 SEOUL
Zajtrk in dopoldan prosto. Popoldan odhod v dvorano Goyang Ice Ring ter ogled tekme Slovenija : Avstrija  (16.00). Po končani tekmi odhod v hotel in nočitev.

7. dan, 27.4.14 SEOUL- ABU DHABI – BEOGRAD
Po zajtrku prevoz na letališče in polet preko Abu Dhabija v Beograd.  Predviden pristanek na letališču v Beogradu ob 12.30.  (Po želji in proti doplačilu organiziran transfer v Ljubljano).

Cena:
10 do 19 potnikov –  1.890 €
20 ali več potnikov – 1.790 €

Cena vključuje: letalski prevoz na relaciji Beograd – Abu Dhabi – Seoul – Abu Dhabi – Beograd, 5 x nočitev z zajtrkom v hotelu 4* v dvo posteljni sobi, vsi transferji in ogledi po programu v Seoulu, vstopnice za ogled 3 tekem slovenske reprezentance, repliko slovenskega reprezentančnega dresa, vodnik, organizacija in izvedba programa.

 

Doplačila:
Enoposteljna soba: 280 €
Transfer Ljubljana – Beograd – Ljubljana: 70 € (minimum 6 oseb)

Vsak potnik bo prijel repliko hokejskega dresa slovenske reprezentance.  Ob rezervacije je treba navesti velikost dresa (XXL, XL, L, M, S, XS), številko (1-99) in ime ali priimek, ki ga želite imeti na dresu. Hkrati bo vsak potnik prijel brezplačno vstopnice za ogled treh tekem slovenske reprezentance.

Minimalna udeležba: 10 potnikov