V sredo, 26. februarja, bo na sporedu dodatna tekma za zadnje mesto, ki še vodi v končnico lige INL. Tekma med Team Jesenice in Kalternom bo odigrana v dvorani Podmežakla. Po tekmi bo v Podmežakli na sporedu tudi uradni izbor tekmecev četrtfinala končnice.

Redni del se je v nedeljo v ligi INL končal. Od slovenskih ekip je peterica že zaključila z nastopi, le še Team Jesenice si bodo lahko priborile nastop v končnici. V sredo jih čaka dodatna tekma kvalifikacij, v kateri se bodo pomerili s Kalternom za zadnje mesto med osem najboljših ekip v tekmovanju. Tekma se bo začela ob 19. uri v dvorani Podmežakla.

V Podmežakli pa bo nato potekal tudi izbor tekmecev četrtfinala. Izbor se bo začel ob 21. uri. Ekipe, ki so bile uvrščene na prva štiri mesta (Gardena, Eppan, Neumarkt in Zell am See), imajo pravico do izbire tekmecev, ki so končali na mestih med pet in osem. Najprej izbira prvouvrščena ekipa (Gardena), nato drugouvrščena (Eppan), tretjeuvrščena (Neumarkt), četrtouvrščeni (Zell am See) pa preostane še zadnja, neizbrana ekipa.