Na tretji tekmi četrtfinalne serije v ligi INL med ekipama SIJ Acroni Jesenice in Playboy Slavijo so navijači videli napet obračun, zmagovalca je dal šele podaljšek. Na koncu so se zmage veselili domači hokejisti, v podaljšku je tekmo odločil Aleš Remar.

SIJ Acroni Jesenice : Playboy Slavija 4:3* (0:0, 0:1, 3:2, 1:0) – podaljšek
Jesenice, dvorana Podmežakla, gledalcev 600, sodniki Bulovec, Bergant, Markizeti.

Strelci: 0:1 Sotlar (Zdešar, Humar, 37.), 1:1 Remar (Manfreda, Erman, 43., PP1), 1:2 Zdešar (Truden, 51.), 2:2 Remar (Erman, Manfreda, 56., PP1), 2:3 Truden (Zdešar, Snoj, 58.), 3:3 Pesjak (Grahut, Brus, 60.), 4:3 Remar (Erman, Manfreda, 63.)

Kazenske minute: Jesenice 10, Slavija 20.

IMGL8142

Serija se je znova preselila na Jesenice, domači so tokrat zaigrali v nekoliko oslabljeni postavi, medtem ko so hokejisti iz Zaloga prišli na tekmo okrepljeni. V prvi tretjini se mreži nista zatresli, v drugem delu pa so do vodstva prišli igralci Slavije, natančen je bil Jure Sotlar. V zadnji del igre so Playboyi šli z golom prednosti, Aleš Remar pa je v 43. minuti ob igralcu več poskrbel za izenačenje. Jaka Zdešar je Slaviji priskrbel novo vodstvo, a je Remar štiri minute pred koncem znova udaril in tekma je bila na začetku. Nik Truden je še tretjič na tekmi povedel goste v vodstvo in ti so bili blizu prve zmage v seriji, veselje pa jim je v zadnji minuti rednega dela preprečil Miha Pesjak, ki je z golom izsilil podaljšek. V tem so bili uspešnejši domači, še tretjič je na tekmi zadel v polno Remar.