Slovenski reprezentanti so se v Slovenijo vrnili v noči iz srede na četrtek, že naslednji dan pa je večina že imela tekme v tujih prvenstvih. Žiga Jeglič in Rok Tičar sta se vpisala med strelce, Mitja Robar in Robert Sabolič med podajalci.

V nemški ligi DEL je Mitja Robar v petek iz Slovenije odpotoval neposredno v Augsburg in pri zmagi s 4:3 po izvajanju kazenskih strelov prispeval podajo. V nedeljo pri zmagi s 6:3 proti Straubingu ni dosegel točke. Köln je v petek izgubil z 2:3, Rok Tičar je dosegel zadetek, Aleš Kranjc se v statistike ni vpisal. Morski psi so z identičnim rezultatom, le po kazenskih strelih, izgubili tudi v nedeljo proti ekipi Red Bull München, za katerega igra Jan Urbas. Noben od trojice slovenskih igralcev ni dosegel točke. Schwenninger Marcela Rodmana je dvakrat izgubil z 1:4, naš napadalec ni sodeloval pri nobenem golu. Žiga Jeglič je dosegel enega izmed petih zadetkov Ingolstadta, Robert Sabolič pa je bil podajalec.

V ligi EIHL je Coventry Nejca Berliska odigral tri tekme zapored. V petek je klonil s 4:7, enega izmed zadetkov je prispeval 24-letni branilec, ki je dan zatem dosegel edini gol za svojo ekipo. Coventry je konec tedna zaključil z zmago 8:2, Berlisk pa je tokrat moral le enkrat na kazensko klop. Cardiff Žige Sveteta je v nedeljo tesno izgubil (2:3), 28-letni branilec se v statistike ni vpisal. Na Danskem se v petek Jakob Milovanovič pri zmagi Herninga ni vpisal v statistike, v nedeljo pa je prispeval drugi zadetek pri zmagi z 2:1 proti Herlevu. Na Norveškem je bila Sparta s 6:2 boljša od Rosenborga, Gašper Krošelj je bil tokrat drugi vratar. Na Švedskem je Troja/Ljungby dvakrat izgubila, Žiga Pavlin in Tomaž Razingar se v statistike nista vpisala. Tudi Oskarshamn Davida Rodmana je dvakrat moral priznati premoč nasprotniku. Na prvi tekmi David ni prispeval točke, na drugi je zadel za 2:0, nato pa je sledil preobrat in poraz z 2:3.