Slovenske ekipe v INL med tednom večinoma počivajo, a vseeno je sreda prinesla gorenjski obračun Blejcev in Kranjčanov. Prava ledena drama na Bledu je pripadla Orlom, ki so slavili po izvajanju kazenskih strelov. 

Vendar prva polovica tekme ni kazala na uspeh ekipe iz Kranja. Domači Labodi so bili uspešnejši v zaključku svojih akcij. Borbenost jih je krasila tudi v uvodnih minutah, ko so se dvakrat uspešno ubranili z igralcem manj. V 16. minuti pa so prvič zadeli in po mariborskem skalpu pokazali apetite tudi po kranjskem. Dobro minuto pred iztekom prvih dvajset minut so uspešno izkoristili še svojo prvo prednost z igralcem več in z naskokom dveh zadetkov odšli na prvi odmor. Ob odmoru so hokejisti Triglava posegli po menjavi vratarjev, priložnost pa je dobil vratar slovenske mlade reprezentance Žan Us. Ampak Blejcev to ni preprečilo, da ne bi v 32. minuto pobegnili že na precej veliko prednost in še tretjič zatresli mrežo nasprotnika.

Kranjčani so bili v precej nezavidljivem položaju, uspeli pa so kaj hitro znižati izid. Po vsega 25. sekundah je Orlom uspelo izid znižati, v ofenzivnem nadaljevanju pa so lovili prednost nasprotnika. Do konca druge tretjine se izid ni spreminjal, Bled pa je ostajal na prednosti dveh zadetkov. Odločitev o zmagovalcu bi tako morala prinesti zadnja tretjina. Triglav je bil v tem delu boljši, predvsem pa uspešnejši v realizaciji. Potrpežljivo in vztrajno so čakali na svojo priložnost. V discipliniranem nadaljevanju je bilo težko priti v priložnost, vendar so v 53. in 54. minuti dvakrat zadeli. V minuti in pol so Orli iz precejšnjega zaostanka prišli do izenačenja in vse se je pričelo iz nič. Redni del srečanja zmagovalca ni odločil, pa tudi podaljšek ni prinesel spremembe. Za drugo točko na kranjskem računu je poskrbel Jan Berčič, ki je zaključil serijo kazenskih strelov.

HK MK Bled : HK Triglav 3:4
(2:0, 1:1, 0:2, 0:0, 0:1) – po kazenskih strelih 
Strelci za Bled: Kaimel, Mašič, Korpar
Strelci za Triglav: Logar, Mulej, Potočnik