Unija računovodska hiša je pokrovitelj slovenskih hokejskih reprezentanc tudi v sezoni 2014/15. Pri Hokejski zvezi Slovenije smo ponosni, da je priznano mednarodno podjetje spoznalo uspešno hokejsko zgodbo in je ponosen pokrovitelj slovenskih hokejskih reprezentanc.

Unija d.d. je ena največjih slovenskih računovodskih hiš, ki je s svojimi storitvami računovodstva in davčnega svetovanja priznana tudi v mednarodnem prostoru. Prisotni so v Avstriji, Srbiji, na Hrvaškem ter v Bosni in Hercegovini, tako v Sloveniji kot v mednarodnem okolju pa se širijo tudi obliki franšizijev. Njihov cilj je omogočiti strankam, da imajo vse informacije za vse regije, na katerih delujejo, na enem mestu. Njihova prizadevanja najbolje ponazarja slogan: »5 držav, 1 računovodja«.

5-drzav-1-racunovodja_w=600px

Unija je prejemnik številnih nagrad in priznanj, ki potrjujejo razvojno naravnanost in kakovost njihovega dela.

Unija-APP-oglas_w=600px

Razvojna usmerjenost je v splošnem glavna značilnost Unije in njenih zaposlenih. Usmerjeni so tako v razvoj sistemskih rešitev kot v strokovni in osebni razvoj zaposlenih. Za namene strokovnega razvoja je Unija ustanovila Inštitut za računovodstvo, ki je danes eden bolj prepoznavnih ponudnikov izobraževanj s področja računovodstva, davkov in ostalih povezanih področij. Tako IR kot Unija s svojim delom dvigujeta ugled računovodske dejavnosti v javnosti.

Unija_place_w=600px

Unija je več kot računovodski  servis. Njihovi strokovnjaki niso le zapisovalci številk, ampak so svetovalci, ki pomagajo strankam pri poslovnih odločitvah.

UnijaUnija uspešno skrbi za poslovanje svojih strank že 10 let. V tem času beleži konstantno rast na vseh področjih. Temeljni dejavnik rasti so njihova zmožnost, da strankam pravočasno ponudijo tisto, kar potrebujejo, kar pa ne bi bilo možno, če ne bi imeli tima vrhunskih strokovnjakov, ki s svojo strokovnostjo dviguje standarde računovodskega dela.