V sredo sta se v zadnji tekmi 2. kroga lige INL pomerila Playboy Slavija in Maribor. Uspešnejši so bili hokejisti iz Zaloga, ki so zmagali s 4:1 in se povzpeli na prvo mesto lestvice.

Slovenski obračun v kvalifikacijski skupini B je bil odigran v Zalogu, domači hokejisti pa so tekmo začeli odločno in že po desetih minutah vodili s 3:0. Odlično je sodelovala trojica Jure Sotlar, Tilen Pilko Zagorc in Anže Dovič, ki se je podpisala pod vse tri zadetke. Tudi v drugem delu igre so imeli hokejisti Slavije večje število priložnosti, vendar niso bili več toliko natančni. Prejeli pa so tudi en zadetek, dosegel ga je Mitja Sotlar. Zadnja tretjina je bila še najbolj izenačena, znova se je med strelce vpisal igralec, ki se piše Sotlar. Svoj drugi gol na tekmi je dosegel Jure, ki igra za Slavijo. Ta je z zmago skočila na prvo mesto kvalifikacijske skupine B.

Playboy Slavija : Maribor 4:1 (3:0, 0:1, 1:0)

Strelci: 1:0 Dovič (Sotlar, Zagorc Pilko, 2.), 2:0 Zagorc Pilko (Sodžnik, Dovič, 7.), 3:0 Sotlar (Zagorc Pilko, Dovič, 10.), 3:1 Sotlar (Vučurević, Ferlež, 31.), 4:1 Sotlar