S četrtkovimi tekmami se je začela hokejska liga prvakov. Pri zmagi Sparte iz Prage se je z dvema goloma in podajo izkazal Robert Sabolič. Slovenski obračun v Franciji pripadel Klemnu Pretnarju.

Praška sparta je gostovala na Finskem pri ekipi KalPa, tekma pa je bila napeta do samega konca, saj so zmagovalca odločali kazenski streli. Velik del zaslug za zmago češke zasedbe gre Robertu Saboliču, ki je dosegel dva zadetka, vpisal pa še podajo. V drugi tretjini je najprej znižal rezultat na 1:2, bil pa je tudi podajalec pri izenačujočem zadetku (2:2). V rednem delu in podaljšku do zmagovalca ni prišlo, zato so odločali kazenski streli. Pri teh je bil Sabolič znova natančen, saj je dosegel odločilni zadetek za zmago.

V Franciji je bil odigran slovenski obračun med Brianconom, ki ga vodi Edo Terglav, dres Hudičev pa nosita Gašper Cerkovnik in Jaka Ankerst, in Beljakom Klemna Pretnarja in Adisa Alagića. Zmage sta se veselila slednja, nihče od slovenskih hokejistov pa se ni vpisal v statistike. Do tesne zmage je prišel Köln, ki je z 2:1 ugnal Košice, vendar pa Aleša Kranjca tokrat ni bilo v postavi.