5. julij 2019, Ljubljana – Hokejska zveza Slovenije je določila razpored tekem v International Hockey League (IHL), v kateri bodo v sezoni 2019/20 nastopili klubi:

1. SKHL Crvena Zvezda (SRB)
2. HK Triglav (SLO)
3. KHL Medveščak-Zagreb (CRO)
4. HK Slavija Junior (SLO)
5. HK True Celje (SLO)
6. KHL Mladost (CRO)
7. HK Vojvodina (SRB)
8. HD Hidria Jesenice (SLO)

Začetek tekmovanja: september 2019
Konec tekmovanja: marec 2020
Igralni dan: sreda in sobota
Število tekem: 28 v rednem delu in 2/9 tekme končnice

Pravico nastopa imajo igralci, registrirani pri nacionalni panožni zvezi. Za tuje igralce je potrebna mednarodna transfer karta IIHF, ali pisno potrdilo IIHF. Na
tekmi ima pravico nastopiti pet tujih igralcev za posamezni klub.

REDNI DEL

Moštva igrajo v enotni skupini po štirikrožnem ligaškem sistemu, vsako moštvo igra proti vsakemu doma in na tujem po dvakrat.

V rednem delu tekmovanja, kakor tudi v celotnem tekmovanju, moštva na vsaki tekmi igrajo do zmage. V primeru neodločenega rezultata po 60-ih minutah tekme, se igra podaljšek 5 minut oz. do zadetka s po tremi igralci v polju in vratarjem, nakar se izvajajo kazenski streli: prva serija izmenično po pet kazenskih strelov, nato po potrebi izmenično po en kazenski strel do zmage.

Za zmago po 60-ih minutah igre moštvo dobi 3 točke, za zmago v podaljšku oz. po kazenskih strelih 2 točki, za poraz v podaljšku oz. po kazenskih strelih 1 točko, za poraz po 60-ih minutah igre 0 točk.

KONČNICA

V končnici nastopajo vsi klubi. Moštva igrajo na dve zmagi (boljši iz treh tekem).

Četrtfinalni pari: 1:8, 2:7, 3:6 in 4:5

Polfinalna para: zmagovalec 1:8 proti zmagovalcu 4:5 in zmagovalec 2:7 proti zmagovalcu 3:6

Finale: zmagovalca polfinala igrata za 1. mesto.

Na odločilnih tekmah končnice, to je na drugi oz. tretji tekmi četrtfinala, polfinala ter finala, se ob neodločenem rezultatu po 60-ih minutah igra dolgi podaljšek (štirje igralci v polju in vratar) do »zlatega gola«, oz. 20 minut. V primeru, da po 20-ih minutah ni zmagovalca, se igra novi dolgi podaljšek do »zlatega gola«, oz. 20 minut in tako naprej. 

Razpored tekem International Hockey League (IHL)