Nova slovenska klubska hokejska sezona se bo že tradicionalno začela s Pokalom Slovenije. Tekmovanje bo letos potekalo med 1. in 4. septembrom na Bledu v organizaciji Hokejsko drsalnega kluba Bled. 

Za prvo lovoriko v sezoni se bodo na uvodnem tekmovanju nove sezone pomerile ekipe: HDD Sij Acroni Jesenice, HK SŽ Olimpija, HK Slavija Junior, HK Triglav Kranj, HK TRUE Celje, HDK Maribor, HKMK Bled in HD Hidria Jesenice.

Žrebanje četrtfinalnih tekmovalnih parov bo potekalo 20. avgusta 2021 ob 10.00 v Ledeni dvorani na Bledu. Četrtfinalni obračuni se bodo odvili 1. in 2. septembra, tekmi polfinala v petek, 3. septembra, veliki finale pa bo v soboto, 4. septembra. 

”Veseli me, da se tudi letos slovenska klubska hokejska sezona začenja s tekmovanjem za Pokal Slovenije. Po številnih izzivih, ki jih je športu prinesla pandemija covid-19, si seveda vsi želimo, da bi naše hokejiste na tribunah v čim večjem številu spremljali navijači in da je pred nami uspešna sezona,” pravi Dejan Kontrec, generalni sekretar HZS.