Spoštovani,

vabimo Vas, da se nam pridružite na SportForumu o slovenskem hokeju, ki se bo na Jesenicah (Gornjesavski muzej Jesenice – Kolpern, Banketna dvorana) odvijal v torek, 23. aprila 2013 od 18. ure naprej. V okviru dogodka, ki ga v SportForum Slovenija – Društvo za promocijo športa Slovenije pripravljamo skupaj z HDD Bled, bomo priča razpravi o prihodnjih izzivih jeseniškega hokeja na ledu, skupaj pa se bomo skupaj z uglednimi gosti dotaknili tudi priložnosti, ki jih slovenskemu hoekju na ledu prinašajo zadnji odlični rezultati na ravni članske izbrane vrste pod vodstvom selektorja Matjaža Kopitarja.

Na konferenci bodo z nami:

Matjaž Rakovec, predsednik Hokejske zveze Slovenije
Dejan Kontrec, generalni sekretar Hokejske zveze Slovenije
Miha Rebolj, predsednik HD Mladi Jesenice
Slavko Kanalec, prvi mož podjetja Acroni d.o.o.
Rudi Hiti, eden najuspešnejših hokejistov v zgodovini Slovenije
ter še mnogi drugi priznani sogovorniki

V torek, 23. aprila 2013 ob 18. uri se nam v banketni dvorani znotraj Gornjesavskega muzeja Jesenice – Kolpern obeta prav poseben dogodek. V organizaciji SportForum Slovenija – Društvo za promocijo športa Slovenije bo namreč na sporedu dogodek z naslovom SportForum o hokeju na ledu: priložnosti na Jesenicah, priložnosti v Sloveniji. Na brezplačni prireditvi, na katero organizatorji vabijo vse hokejske navdušence (prijava je mogoče prek spletnega mesta http://hokej.sportforum.si), bomo priča razpravi o prihodnjih izzivih jeseniškega hokeja na ledu, vlogi gospodarstva pri zagotavljanju svetleče prihodnosti te športne panoge na Jesenicah, hkrati pa se bomo v družbi voditelja Dušana Dragojeviča ter uglednih gostov (Matjaž Rakovec, Dejan Kontrec, Miha Rebolj, Rudi Hiti, Slavko Kanalec…) dotaknili tudi vprašanja, kako zadnje izjemne uspehe na reprezentančni ravni čim bolje izkoristiti za splošni razvoj hokeja na ledu na sončni strani Alp.


NAGRADNA IGRA

V sodelovanju z ITAK ŠPORT bomo v okviru dogodka pripravili tudi pravo hokejsko nagradno igro, v kateri si boste udeleženci dogodka lahko priigrali:

Dres HZS bele barve
Dres HZS modre barve
3x majica HZS