Po koncu olimpijskih iger za slovensko hokejsko reprezentanco in zgodovinski uvrstitvi v četrtfinale, čestitke in spodbudne besede igralcem, strokovnemu štabu in Hokejski zvezi Slovenije še kar prihajajo. Vsem, ki ste nam stali in nam boste tudi v prihodnje, se iskreno zahvaljujemo.

Slovenska hokejska reprezentanca je pravljico napisala že z uvrstitvijo na olimpijske igre, kjer pa se ni ustavila, prišla do dveh zmag in zgodovinske uvrstitve v četrtfinale. Navijači in vsi ostali ste nam vedno stali ob strani, svojo podporo ste nam izkazali tudi čestitkami, ki še kar prihajajo! Najlepša hvala za vse čestitke in spodbudne besede! Nekaj smo jih objavili tudi na naši strani.

CestitkaPredsednikRS

CestitkaDZCestitkaDS

Spoštovani predsednik,danes zgodaj zjutraj se je vaše sanjsko moštvo vrnilo iz zimskih Olimpijskih iger v Sočiju. Z rezultatom in predstavitvijo, ki jo je bilo le stežka pričakovati. Iskreno čestitam igralcem, trenerju, strokovnemu vodstvu in vam še posebno, da ste uspeli v kratkem času oblikovati skupino, ki je imela v mislih iste želje in cilje. Kaj več v tem trenutku ne kaže razpredati. Zagotovo se bomo še videli in takrat več o tej imenitni predstavitvi slovenskega hokeja.Želim vam še naprej uspešno delovanje in enako velik izkupiček v boju za uvrstitev v elitno skupino Svetovnega prvenstva.

 

Lep pozdrav,

Janko Popovič

PopovicJanko_DC

Janko Popovič

Dragi fantje, trenerja, vodstvo ekipe in vodstvo zveze,

Ko smo nekega davnega leta 1974 v Ljubljani osvojili drugo mesto na svetovnem prvenstvu v B skupini (osmo na svetu, op.) smo imeli pred seboj

cilj, da bomo še boljši. A nam ni uspelo in na žalost ni uspelo tudi mnogim generacijam za nami.

Je pa uspelo vam in to v najboljših možnih predstavah, kakršne pred tem praktično ni pričakovali skoraj nihče, smo pa upali.

V Sočiju ste postavili nov višji mejnik zmožnega in za naslednje generacije nastavili tako visok standard kvalitete, da se upravičeno lahko vprašamo

ali je možno še višje?

Kot je rekel Robert po TV širši slovenski javnosti ob koncu >>ne bi šlo če ne bi bili vsi taka klapa<<.

Ostanite taki vsi skupaj še naprej.

Od srca vsem iskrene čestitke.

Janez Puterle

 

Dober dan!

Častitam slovensko hokejsko ekipo za odločen rezultat! Tudi mi Slovenci v Kanadi smo zelo ponosni na vas!

Rad bi videl, da bi imeli več možnost mladini da bi igrali hokej v Sloveniji. Ne samo v velikih krajah imeti dvorano, po celi Sloveniji, saj da bi naredili pozimi, hockej arene, tudi če niso pokriti, da bi več mladih igrali, in bi imeli več igravcev za izbiro. Težko verjeti, da imate samo 300 igravcev! Rad bi videl da bi igrali na Dolenskem, Primorsko, in druge kraje ki nimajo trenutno kje igrati.

CONGRATULATIONS TO TEAM SLOVENIA, OUR HEROS!

John Koren,

Mississauga, Ontario, Kanada

Čestitke in pohvale pa so prihajale tudi na socialna omrežja, tako na Facebook kot tudi na Twitter.

https://twitter.com/jureskufca/status/436086941344231425