TOM TAILOR OBLEKEL SLOVENSKO HOKEJSKO REPREZENTANCO

 

Lesce, 2. april 2012 – Sportina Group nadaljuje tradicijo oblačenja vrhunskih slovenskih športnikov. Skupaj s strateškim partnerjem, nemško korporacijo Tom Tailor, je letos poskrbela že za modno podobo rokometašev, zdaj pa bo preoblekla še slovensko hokejsko reprezentanco in spremljevalno ekipo. V novi podobi se bodo pojavili na Svetovnem prvenstvu v hokeju na ledu divizije 1, skupine A, ki bo od 15. do 21. aprila v Ljubljani.

 

Slovenska hokejska reprezentanca je prejela kombinacije oblačil priznane blagovne znamke Tailor Tailor, ta letos praznuje 50-letnico. Tekmovalce bomo v novi podobi lahko videli, kadar ne bodo na ledu. Blagovna znamka Tom Tailor, ki poudarja uživanje življenja, močno osebnost, športnega duha in samosvoj slog ter temelji na načelih ekskluzivnega in kakovostnega ter hkrati dostopnega, jim bo vsekakor zagotovila naravno in vsakdanjo privlačnost. Sodelovanje z uspešnimi športniki potrjuje tudi glavni koncept blagovne znamke Tom Tailor, ki ga izraža slogan »Casual Fashion for a Casual Life«.

 

Ob tej priložnosti je v trgovini Tom Tailor v Cityparku, v četrtek, 5. aprila, ob 17. uri organizirano druženje s hokejskimi reprezentanti. Oboževalci jih bodo lahko spoznali v novi modni opravi Tom Tailor za pomlad-poletje 2012, razveselili pa jih bodo tudi z avtogrami.

 

O podjetju Tom Tailor: Tom Tailor ponuja visokokakovostna modna oblačila za moške, ženske, mladino in otroke. Od ustanovitve leta 1962 podjetje in njihovi izdelki predstavljajo pozitiven in brezskrben odnos do življenja. Družino Tom Tailor sestavlja več različnih linij: Men Casual, Women Casual, Kids, Minis, Baby, Denim Male in Denim Female. Tom Tailor Group za vsako od petih linij predstavi dvanajst kolekcij na leto. Naravni trendi, sezonske barve in modni detajli so ključ do popolnega sproščenega sloga.

 

O podjetju Sportina Group: Sportina Group je specialist na področju mode. Zastopa več kot 80 blagovnih znamk vseh cenovnih razredov. Trenutno ima več kot 2000 zaposlenih in 279 trgovin na najboljših lokacijah v Sloveniji, Hrvaški, Srbiji, Bosni in Hercegovini, Bolgariji, Črni gori in Kosovu. Oblačila Tom Tailor in Tom Tailor Denim prodajajo v več kot 50 trgovinah v regiji. (Tom Tailor je bil v največji neodvisni nacionalni raziskavi TGI, ki jo je opravila Mediana, uvrščen med 200 najbolj priljubljenih znamk leta 2010. Zasedel je visoko tretje mesto v kategoriji nakupi in oblačila med moškimi.)