V nemški ligi DEL se je začel četrtfinale. Mitja Robar je pri zmagi Krefelda sodeloval s podajo, uspešen tudi Köln Aleša Kranjca in Roka Tičarja. Blaž Gregorc se je s Pardubicami prebil v četrtfinale.

V Nemčiji se je v nedeljo s četrtfinalnimi obračuni začela končnica. Krefeld je na prvi tekmi s petardo (5:0) ugnal Ingolstadt. Mitja Robar je enkrat podal, zbral pa je tudi dve kazenski minuti. Na drugi strani si je Robert Sabolič prislužil kar 16 kazenskih minut, medtem ko se Žiga Jeglič ni vpisal v statistike. Köln je v gosteh v Mannheimu zmagal z minimalnim rezultatom 1:0. Rok Tičar je enkrat streljal na gol, Aleš Kranjc ni bil v postavi.

V odločilni peti tekmi za preboj v četrtfinale najmočnejšega češkega prvenstva so Pardubice s 6:4 ugnale Slavijo iz Prage, Blaž Gregorc je podal pri petek zadetku. V četrtfinalu se bo naš branilec pomeril proti Trinecu. Na Švedskem je Troja/Ljungby izgubila tekmo v boju za obstanek s 5:8. Žiga Pavlin je dvakrat streljal na nasprotnikova vrata in dosegel en gol, Tomaž Razingar je prav tako sprožil dva strela, vendar do točke ni prišel.

V ligi EBEL se je Beljak s 4:1 v zmagah prebil v polfinale, na peti tekmi je s 4:2 ugnal Dunaj. Klemen Pretnar zaradi poškodbe rame ni igral. Sezone pa je konec za Aleksandra Magovca, ki je izpadel proti Linzu. Red Bull Salzburg je na peti tekmi s 6:3 ugnal Dornbirn in za napredovanje potrebuje zmago. Luka Gračnar tokrat ni dobil priložnosti med vratnicami.