Slovenska hokejska reprezentanca do 20 let nadaljuje nastope na svetovnem prvenstvu divizije I, skupine A, v francoskem Amiensu. Čeprav so daleč od doma vedo, da jih v Sloveniji spodbujajo in podpirajo ljubitelji tega izrednega športa.

In za vse tiste, ki stiskajo pesti v domovini, se naši mladi risi borijo v oddaljeni Franciji. Pripravili pa so tudi zanimivo nagradno igro, kjer bodo enega svojega navijača nagradili z navijaškim dresom Slovenije s podpisi celotne slovenske reprezentance. Le na eno vprašanje bo potrebno odgovoriti in imeti nekaj malega sreče pri žrebu.

Na fotografiji sta tatuja dveh članov mlade reprezentante. Naloga je uganiti imeni igralcev, ki nosita ta zanimiva okraska na svojem telesu. Da bo naloga nekoliko lažja, gre za enega branilca in enega napadalca, oba pa igrata v slovenskih klubih, nista pa soigralca.
Če ste prepričani, da poznate imeni tih dveh mladih risov, svoj odgovor pošljite na hzs.hokej@gmail.com, kjer napišete le ime in priimek obeh igralcev ter seveda svoje ime in priimek, ter naslov, na katerega želite prejeti nagrado, v kolikor boste izžrebani. Odgovore pošljite do sobote, 15. decembra 2012, do 14.30, ko slovenska reprezentanca zaključi nastope na mladinskem prvenstvu.
Žrebanje bo opravljeno takoj po tekmi, ime srečnega izžrebanca bo objavljeno na spletni strani in na HZS profilu na Facebooku.
Reprezentantje, trenerji in tehnično osebje se ob tem tudi zahvaljuje za besede vzpodbude in podporo vsem v domovini.

Nagrada za srečnega izžrebanca