Pretekli vikend smo v dvorani v Zalogu lahko spremljali pestro dogajanje na ledu, kjer se je na ledu za končno zmago na turnirju, potilo osem moštev iz šestih držav.

Prvi zmagovalci, prvega turnirja, so tako prepričljivo postali igralci selekcije Slovenije U11, kateri so prvo mesto osvojili brez poraza. V finalu so se pomerili z madžarskim Debrecenom, katerega so v zanimivi in negotovi tekmi do samega konca, premagali s 3:1.

Naša ekipa je na koncu morala že drugič priznati premoč italjanskemu predstavniku HC Bolzano, kjer je v tekmi za tretje mesto izgubila kar s 7:2 in tako osvojila četrto mesto.

Peto mesto je pripadlo igralcem češke ekipe HT Selection , kateri so v tekmi za peto mesto premagali srbski TAŠ iz Beograda. Za sedmo mesto je hrvaški Team Zagreb ugnal s 6:0 avstrijsko ekipo WE-V Vienna, katera je turnir končala brez danega zadetka na turnirju.

Na turnirju je bilo v dveh dneh moč videti kar nekaj mojstrovin igralcev starih 11 let in manj, predvsem pa je bilo pomembno, da je turnir potekal športnem duhu, z veliko fair-playa in veliko tekmovalnega naboja vseh ekip, predvsem v zaključnem delu tekmovanja.

Aljoša