Reprezentanca do 18 let se bo med 28. in 31. marcem v Mariboru pripravljala na svetovno prvenstvo Divizije I-A, ki bo na sporedu med 7. in 13. aprilom 2013 v italijanskem Asiagu.

Reprezentantje, ki so poklicani na reprezentančni zbor:

Žan Us, Tomaž Trelc, Nace Kapus, Kristjan Čepon, Matic Govejšek, Sebastjan Grošelj, Sebastjan Hadžič, Aleš Jeklič, Matic Jeklič, Žan Jezovšek, Tilen Kalan, Andraž Kompolšek, Nejc Mašič, Luka Kraigher, Miha Logar, Tim Ograjenšek, Mitja Pazlar, Primož Čuvan, Nik Prem, Nik Simšič, Nik Unuk, Luka Vinčec in Luka Zorko.

Rezervni igralci:
Miha Zajc, Matic Snoj, Žiga Krašovec, Mark Čepon in Dag Pepeonik.

Reprezentanca bo pod vodstvom selektorja Valerija Šahraja na pripravah v Mariboru opravila en suhi trening in sedem treningov na ledu, 29. marca ob 18:00 pa bo reprezentanca odigrala tudi prijateljsko tekmo z Mariborom.

Vodstvo reprezentance bo po končanih pripravah objavilo končni spisek reprezentantov, ki bodo potovali na svetovno prvenstvo, 2. aprila pa sledi odhod v Asiago, na prizorišče svetovnega prvenstva Divizije I-A, kjer si bodo naši mladi risi v konkurenci Italije, Danske, Norveške, Francije in Belorusije, poizkušali priboriti napredovanje v elitno divizijo.