V najmočnejši češki ligi se je Blaž Gregorc na prvi tekmi četrtfinala veselil zmage. Ligo nižje se je sezona končala za Matica Podlipnika in Miho Štebiha. Luka Gračnar s Salzburgom v polfinalu.

V ruski ligi VHL je na prvi tekmi četrtfinala Sary Arka Karaganda Sabahudina Kovačeviča s 5:3 ugnala Kuban. Naš branilec se v statistike ni vpisal. Tudi na Češkem so Pardubice začele serijo četrtfinala z zmago 4:0 proti Trincu. Blaž Gregorc se ni vpisal med strelce ali podajalce. Ligo nižje pa sta s sezono končala Matic Podlipnik in Miha Štebih. Na peti tekmi je Olomouc zmagal s 5:2 in s 4:1 v zmagah napredoval v finale. Podlipnik je dosegel gol in podajo, Štebih pa je moral enkrat na kazensko klop.

Nič kaj dobrega se ne piše na Švedskem Troji, ki je izgubila v boju za obstanek drugo tekmo. Vita Hästen je bila boljša s 5:2. Žiga Pavlin je enkrat podal, Tomaž Razingar je sprožil dva strela, vendar ni bil natančen. V Franciji aktualni prvak Rouen ostaja v igri za finale. Zmagal je drugo tekmo zapored in znižal zaostanek na 2:3 v zmagah. Andrej Tavželj se pri zmagi s 4:1 ni vpisal v statistike.

V ligi EBEL smo dobili še zadnjega polfinalista. To je postal Red Bull Salzburg, ki je na šesti tekmi zmagal s 4:2. Luka Gračnar tokrat ni dobil priložnosti med vratnicami.