Še 10 dni nas loči do začetka svetovnega prvenstva v hokeju na ledu.  V času prvenstva bosta Hokejska zveza Slovenije in Turistična Agencija Kompas poskrbela za druženje navijačev v slovenski hiši.

Slovenska hokejska navijaška zabava bo od 1. do 12. maja v Slovenski hiši v centru Ostrave v lokalu Zadni Vratka. Lokal boste našli na najbolj znanem predelu Ostrave – ulica Stodolni. www.stodolni.cz/kluby/zadni-vratka-5045.

Partner slovenske hiše je Zavarovalnica Triglav.  Večere bo popestril medijski pokrovitelj slovenske hiše, Radio Aktual, z moderatorjema Mitjo Grajzarjem in Markom Megličem, ki bosta poskrbela za obilico zabave in zagotovila dobro vzdušje.

Po končanih tekmah Slovenija – Rusija (3.5.) in Slovenija – Norveška (8.5.) bo slovensko hišo obiskala tudi slovenska reprezentanca, kjer se bo družila z navijači.

Vstopnine ni. Vsi navijači slovenske reprezentance so dobrodošli!

Po informacijah Turistične Agencije Kompas lahko v Ostravi pričakujemo okoli 2000 slovenskih navijačev.  Tistim, ki se še niste odločili za potovanje, priporočamo, da to storite čim prej, saj je v Ostravi omejeno število namestitev. Več informaciji boste našli na www.kompas.si.