12. november 2016, Ljubljana – Hokejska zveza Slovenije bo v sodelovanju s turistično agencijo Kompas, podobno kot ob dosedanjih svetovnih hokejskih prvenstvih, organizirala oglede tekem slovenskih risov na bližajočem se svetovnem prvenstvu Elitne divizije od 5. maja 2017 dalje v Parizu.

V agenciji Kompas pričakujejo interes večjega števila slovenskih navijačev in ljubiteljev hokeja, zato so zanje pripravili več različnih turističnih aranžmajev z avtobusi in letali, ki vključujejo oglede tekem omenjenega svetovnega prvenstva.

AccorArenaParis

Prav tako je turistična agencija Kompas, kot uradna agencija Hokejske zveze Slovenije, z organizatorji svetovnega prvenstva v Parizu in Kölnu dosegla dogovor, da bodo slovenski navijači za vse tekme slovenske reprezentance imeli na voljo poseben (skupen) sektor v dvorani.

Ob tem, ko francoski organizatorji trenutno ponujajo nakup zgolj vstopnic v paketu, pa lahko slovenski ljubitelji hokeja, ki bi si želeli ogledati tekme svetovne hokejske elite, že sedaj kupijo tudi vstopnice za posamezne tekme.

Ponudbo lahko najdete na spletni strani agencije Kompas in na vseh prodajnih mestih Kompasa.