Matic Boh je po novem vratar zaloške Slavije. Danes je s Team Jesenice opravil zadnji skupni trening. Z Maticem Slavija dobiva novo orožje v boju za končnico INL.

Matic Boh je v dosedanjem teku INL pokazal precej znanja, po uspešnosti pa je sodil na drugo mesto med vsemi vratarji INL. Mlad športnik si želi predvsem več pravih priložnosti, ob odhodu iz Podmežakle pa je dejal: “Na Jesenicah sem se imel odlično. Spoznal sem veliko dobrih ljudi, super hokejiste in zato niti ni presenetljivo, da sem se v tem okolju imel lepo. Zato Jesenicam želim uspešne nastope, dobro sezono še naprej in da bi jim uspelo skozi tekmovanja priti čim dlje.”

Letošnja hokejska sezona se počasi preveša v tiste odločilne tedne, ki pa bodo postregli tudi z dvobojem Matičevega novega in starega kluba. “Mislim, da bo tak dvoboj zelo zabaven. Čeprav smo bili v garderobi prijatelji, tega na ledu ne bo. Tam se na prijateljstvo pozabi, saj si vsak želi zmage. Zanesljivo bo taka tekma zanimiva in zame in za Jeseničane. Zame bo to nova izkušnja, nekaj novega, nekaj zanimivega, česar še nisem doživel,” je pred odhodom iz Podmežakle še povedal 22 letni vratar Matic Boh.