LPP logo LPP logo

Hokejska zveza Slovenije v sodelovanju z LPP Ljubljana vsem imetnikom kart za pričujoči Euro Ice Hockey Challenge, ki bo med 8. in 10. novembrom v ljubljanski Hali Tivoli, omogoča brezplačen prevoz z avtobusi mestnega potniškega prometa. Brezplačni prevozi bodo možni na dan tekme, od tri ure pred tekmo naprej.

Vse, kar je potrebno je, da vozniku pokažete karto.

SPOROČILO ZAVPDA ZA ŠPORT

 

Brezplačen prevoz z javnim potniškim prometom

Javni zavod Šport Ljubljana obvešča, da bo v Hali Tivoli 8., 9. in 10.11.2012 potekal mednarodni hokejski turnir EIHC, 9.11.2012 pa bomo gostili tudi koncert Brit Floyd. Ker pričakujemo velik obisk, obiskovalce obveščamo, da parkiranje v Tivoliju ne bo možno. V času omenjenih prireditev bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet zagotovilo brezplačen prevoz z avtobusi od 12. ure oziroma tri ure pred prireditvijo in do tri ure po končani prireditvi, in sicer na vseh linijah LPP, ki vozijo v smeri Tivolija ali centra. Potniki bodo ob vstopu na avtobus pokazali vstopnico za prireditev, ki bo veljala tudi kot brezplačna avtobusna vozovnica.

 

V času prireditve pozivamo obiskovalce, da parkirajo svoja vozila na za to namenjenih površinah ali pa se do prizorišča pripeljejo z javnim potniškim prometom. Mestni redarji bodo vse, ki bodo narobe parkirali, kaznovali.