1. oktober 2019, Portorož – Evropski kongres športne medicine (EFSMA), ki bo od 3. do 5. oktobra letos potekal v Portorožu, bo možno spremljati tudi na daljavo prek spletnega prenosa.

Predavanja iz dvorane A bodo preko spletnega prenosa predvajana v živo, posnetek predavanj iz dvorane B pa si bo mogoče ogledati naknadno. Vsa predavanja bodo arhivirana in javno dostopna tudi po koncu kongresa.

Kongres je namenjen vsem, ki se kakor koli ukvarjajo s področjem športne medicine. Na kongresu pričakujejo okoli 400 udeležencev iz 42 držav s celega sveta. V treh dneh bo 70 predavateljev iz skupno 25 držav izvedlo 75 predavanj, izpeljanih pa bo še 6 delavnic in 3 tečaji. Organizatorji so pripravili vsebinsko multidisciplinaren kongres, vabljeni so specialisti in specializanti medicine dela, prometa in športa, pediatrije, družinske medicine, ortopedije, travmatologije in tudi zdravniki vseh drugih specialnosti, ki se srečujejo bodisi z mladim športnikom bodisi želijo telesno vadbo uporabljati kot obliko »zdravila« za zdravljenje kroničnih nenalezljivih bolezni. Pričakujejo tudi fizioterapevte, kineziologe in trenerje, športne znanstvenike pa tudi mlade zdravnike in študente medicine in športa, ki želijo ohranjati oziroma vračati zdravje na drugačen način.

Več informacij o kongresu na www.efsma2019.eu

Za spremljanje kongresa v živo in kasneje do arhivskih posnetkov je potrebno organizatorjem sporočiti vaš elektronski naslov.

S povratno pošto boste dobili najkasneje v četrtek 3. oktobra 2019 od 13.ure dalje sporočilo MORELTV youtoube kanala, da se lahko vklopite v živi prenos ali pa si ogledate potek kongresa oziroma predavanj v arhivu.

Prijavnina za spremljanje kongresa v živo in kasnejšega dostopa do arhiva je:

– 150 EUR trenerji
– 250 EUR zdravniki člani EFSMA
– 300 EUR zdravniki, ki niso člani EFSMA

Plačilo lahko izvedete na naslov:
Zveza društev – Slovensko zdravniško društvo
Dunajska cesta 162
1001 Ljubljana
ID za DDV: SI21976562
IBAN: SI56 0222 2001 9518 588
BIC/SWIFT: LJBASI2X
Sklic: 00 090-2019

Prijave in oddane prijavnice se sprejemajo na naslovu info@medicinasporta.si. Plačilo je lahko izvedeno neposredno na račun z poslanim potrdilom na naveden naslov ali z oddano prijavnico po predračunu.

predsednica 11. Evropskega kongresa športne medicine
doc. dr. Petra Zupet, dr.med.