Državno prvenstvo v hokeju na ledu se počasi bliža zaključni fazi. V tekmovanju nastopa sedem ekip, nas pa zanima, za katero navijate vi, dragi navijači in navijačice. Dva srečneža bomo tudi nagradili, eden bo prejel bundo, drugi pa podpisan dres slovenske hokejske reprezentance.

Sedem ekip se je letos podalo v boj za naslov državnega prvaka Slovenije za sezono 2014/15. Prvič po mnogih letih je v rednem delu nastopala tudi Telemach Olimpija, ki tekmuje tudi v ligi EBEL. Pet moštev (SIJ Acroni Jesenice, HKMK Bled, Triglav Kranj, Playboy Slavija in HK Celje) nastopa tudi v ligi INL, medtem ko so se pri Mariboru odločili, da igrajo le v državnem prvenstvu.

Ker nas, dragi navijači in navijačice, zanima, za katero ekipo navijate vi, smo na strani hokej.si pripravili tudi anketo. Tisti, ki pa bi se radi podali v boj za praktični nagradi, pa vas vabimo, da sodelujete na Facebook profilu Hokejske zveze Slovenijehttps://www.facebook.com/lovehokej in namenite svoj glas ekipi, za katero stiskate pesti!

Enega navijača oziroma navijačo bomo nagradili z budno, ki jo podarja naš sponzor ELES d.o.o., medtem ko bo druga nagrada podpisan dres slovenske hokejske reprezentance (srečneža bosta po objavi rezultatov morala sporočiti svoje podatke na (nagradne.igre@hokejska-zveza.si)!

Oba srečneža oziroma srečnici bodo sporočili v petek!