V soboto, 29. novembra, bo v dvorani Zalog ponovno završalo v znamenju Movembra! Na ‘The Movember Game’, hokejski tekmi v podporo moškemu zdravju in veliki uspešnici lanskega leta, se bosta pomerili ekipi HK Playboy Slavije in HDD SIJ Acroni Jesenic. Srečanje bo dobrodelne narave, zbrana sredstva pa bodo podarjena Društvu onkoloških bolnikov Slovenije (DOBSLO) z namenom zagona Sekcije za moško zdravje.

Hokejisti Slavije so celoten mesec november posvetili opozarjanju na problematiko moškega zdravja in osveščanju javnosti o pomenu preventive. Svojo podporo obolelim z rakom so izrazili s puščanjem brkov, k slednjemu pa so spodbujali tudi številne druge športnike in znane Slovence.

The Movember Game bo tako predstavljala vrhunec dogajanja v mesecu Movembru, namenjena druženju vseh brkačev in brkačic ter njihovim podpornikom. Uverturo v tekmo bo naredil Jaka Jakopič s svojim inspiracijskim govorom, kateremu bo sledil glavni del večera, hokejska tekma z bogatim zabavnim programom, nagradnimi igrami in darili za obiskovalce.

Namen tekme je zbiranje sredstev za zagon Sekcije za moško zdravje pod okriljem DOBSLO. Od vsake prodane vstopnice bodo hokejisti Playboy Slavije DOBSLO darovali 1 €, v ta namen pa bo šel tudi del sredstev zbranih iz prodaje Movember artiklov. S poslanim SMS sporočilom s ključno besedo MOVEMBER na 1919, lahko tudi vi prispevate in darujete 1 € za zagon Sekcije za moško zdravje.

Program:17:30 Predavanje Jake Jakopiča – Moja zgodba: O bojih, preživetju, življenju in drugih stvareh19:00 Hokejska tekma: HK Playboy Slavija vs. HDD SIJ Acroni Jesenice-        Svečana otvoritev s prihodom igralcev v spremstvu mladih hokejistov

–        1. odmor: tekma Znani Slovenci proti svetu

–        2. odmor: streli Ambasadorjev na gol (ob vsakem golu donacija Lidl Slovenije)

24:00 Movember zabava v Klubu Cirkus