30. september 2023, Ljubljana –  Zavarovalnica Triglav, pokrovitelj Hokejske zveze Slovenije, s projektom Mladi upi vsako leto najmanj dvanajstim mladim talentom omogoča, da je njihova pot k visoko postavljenim ciljem tlakovana s čim manj ostrimi ovinki. Nadarjenim posameznikom, ki se šele prebijajo na vrh in se zato težje potegujejo za sponzorska sredstva, potrebna za razvoj svojega talenta, Zavarovalnica Triglav pomaga z razpisi že vse od leta 2013. Zgodbe 127 mladih upov, izmed katerih nekateri danes nizajo uspehe svetovnega merila, so navdih za nadaljevanje projketa tudi letos.

Prijava na razpis Mladi upi 2023 omogoča najbolj talentiranim in delavnim športnikom, kreativnim umetnikom, nadarjenim znanstvenikom in perspektivnim športnikom invalidom, da se potegujejo za finančna sredstva, ki jim omogočajo lažje doseganje visoko zastavljenih ciljev. Razpis za finančno pomoč mladim talentom že enajsto leto zapored pripravljata Zavarovalnica Triglav in njen zavod Vse bo v redu.

Vi ste tisti, ki stojite ob strani našim nadarjenim mladostnikom, v njih prepoznate talent trud in rezultate, s katerimi izstopajo iz povprečja. Pozivamo vas, da jih spodbudite k prijavi na razpis, da s svojo predanostjo raziskujejo, premagujejo in ustvarjajo tudi v prihodnje. Naj jih mladosten zagon ponese naprej, mi pa jim bomo s skupnimi močmi omogočili čim lažjo pot do uspeha.

Omogočimo mladim upom, da segajo po odličnih rezultatih še višje in odločneje.

Razpis je že objavljen na spletni strani www.mladi-upi.si in bo odprt do 10.10.2023.