V torek se je slovenska hokejska reprezentanca povečala za enega novega člana, treningom se je namreč priključil branilec Blaž Gregorc. V četrtek prihaja tudi Mitja Robar.

Strokovni štab hokejske reprezentance Slovenije ima od danes naprej na voljo igralca več. Risom se je priključil branilec Blaž Gregorc, že v četrtek pa bo na ledu dvorane Tivoli zadrsal še en obrambni igralec. Reprezentanci se bo kot šesti branilec priključil Mitja Robar.

Robar bo postal tretji igralec, ki se je pripravam priključil ta teden. V ponedeljek je na zbor prišel napadalec Jan Muršak. ”Vedno se veselim vrnitve v Slovenijo, ki je povsem drugačna kot Rusija. Tu veliko bolj uživam, hkrati pa je s soigralci iz slovenske reprezentance veliko bolj zanimivo kot z ruskimi. V reprezentanci resnično uživam, saj v njej vlada pravi moštveni duh. Nekaj igralcev še vedno čakamo, da se nam priključijo. Komaj čakam, da odidemo v Korejo na svetovno prvenstvo,” je dejal napadalec, ki igra za CSKA iz Moskve.

V teh dneh bo več tudi znanega o zdravstvenem stanju branilca Klemna Pretnarja, ki je zaradi poškodbe rame izpustil del četrtfinalne in celotno polfinalno serijo končnice lige EBEL.