Hokejisti Telemacha Olimpije so tudi v drugem krogu lige EBEL tesno izgubili. V gosteh so morali priznati premoč z 2:3 proti Dornbirnu, ki je vse tri zadetke dosegel ob igralcu več na ledu.

Dornbirner EC : Telemach Olimpija 3:2 (1:0, 1:0, 1:2)

Strelci: 1:0 Arniel (Di Benedetto, D’Alvise, 17., PP1), 2:0 Miller (Sertich, 36., PP1), 2:1 Koblar (White, 44., Koren, PP1), 2:2 Pešut (Koblar, Koren, 50.), 3:2 Grabher Meier (Bombach, Miller, 55., PP1)

Izključitve: Dornbirner 11 + 20 (Exelby) min EC min.; Olimpija 14 min.

Že v drugi minuti tekme si je domači igralec Garnet Exelby prislužil petminutno kazen in pot pod prho, vendar pa Zmaji prednosti niso uspeli izkoristiti. So pa bili ob igralcu več uspešnejši Buldogi, ki so v 17. minuti prišli do vodstva prek Jamesa Arniela. Tudi v drugem delu igre se je mreža zatresla le enkrat, znova Olimpijina. Dornbirn je namreč v 36. minuti še drugič na tekmi zadel ob igralcu več, tokrat se je med strelce vpisal Adam Miller. V tretji tretjini pa se je Olimpiji povsem uspelo vrniti v igro. Najprej je bil natančen Gregor Koblar, za izenačenje pa je poskrbel Žiga Pešut. Vendar pa so Zmaji vseeno na koncu ostali praznih rok, domači hokejisti so še tretjič na tekmi izkoristili igralca več in zmagali s 3:2.

Foto: Drago Cvetanovič