Znani so termini polfinalnih in finalnih obračunov za naslov državnega prvaka Slovenije. Polfinale se bo začelo v četrtek, 20. marca, finale pa v ponedeljek, 31. marca. Igralo se bo po sistemu boljši iz dveh tekem.

V izločilnih bojih za naslov državnega prvaka Slovenije bodo nastopila štiri moštva. Slovenski predstavnik v ligi EBEL (Telemach Olimpija) in tri najvišje uvrščene ekipe v ligi INL (Team Jesenice, Playboy Slavija in Triglav Kranj).

Polfinale in finale  se bo igralo po sistemu boljši iz dveh tekem. Prva tekma na igrišču z višjo štartno številko se sme končati tudi neodločeno. V primeru enakega skupnega rezultata po drugi tekmi (na igrišču kluba z nižjo štartno številko), se igrajo ”dolgi podaljški”, 20 minut s štirimi igralci v polju in vratarjem, do zmagovitega gola.

Polfinalna termina sta četrtek, 20. marec, in četrtek, 27. marec. Finale bo na sporedu v ponedelje, 31. marec, in četrtek, 3. april. Tekmi za tretje mesto se ne igrata. Tretje oziroma četrto mesto osvojita poražena kluba v polfinalu na osnovi uvrstitve pred zaključnim delom tekmovanja.

POLFINALE:
Četrtek, 20. marec:
Triglav Kranj – Telemach Olimpija
Playboy Slavija – Team Jesenice

Četrtek, 27. marec:
Telemach Olimpija – Triglav Kranj
Team Jesenice – Playboy Slavija