Slovensko reprezentanco do 20 leta starosti čaka prihodnji teden mednarodni pripravljalni turnir, na katerem se bo poleg domače reprezentance pomerila še z Italijo in Francijo. Mladi Risi se bodo zbrali v ponedeljek na Bledu.

Strokovni štab mlade reprezentance do 20 leta starosti, ki ga sestavljajo Gorazd Drinovec, Gorazd Rekelj in Peter Škrabelj je objavil končni seznam za reprezentančno akcijo, ki bo na sporedu prihodnji teden. Na seznamu sta dva vratarja, osem branilcev in 12 napadalcev.

Mladi Risi se bodo zbrali v ponedeljek, 3. novembra, na Bledu, v sredo pa se bodo odpravili proti Madžarski. Tam jih od četrtka do sobote čakajo tri tekme. Najprej se bodo pomerili proti Italiji, v petek bodo prekrižali palice s Francijo, za konec pa bodo odigrali tekmo z Madžarsko.

Reprezentanco do 20 leta starosti čaka sredi decembra svetovno prvenstvo divizije I skupine A v italijanskem Asiagu.

Seznam slovenske reprezentance do 20 let
Vratarja: Tomaž Trelc, Žan Us

Branilci: Miha Logar, Kristjan Čepon, Andraž Kompolšek, Luka Karigher, Aleš Jeklič, Luka Zorko, Marko Tarman in Jan Lampič

Napadalci: Sebastjan Hadžič, Luka Vinčec, Tim Ograjenšek, Tilen Kalan, Žan Jezovšek, Mitja Pazlar, Primož Čuvan, Nik Simšič, Nik Pem, Krištof Potočnik, Gašper Glavič, Lukas Max Majkič

Foto: Drago Cvetanovič