Slovenski branilec Jakob Milovanovič, ki je v tej sezoni odigral le nekaj tekem v Franciji, je le našel delodajalca. Do konca sezone je podpisal pogodbo s slovaško Žilino, kjer je igral že v sezoni 2010/11.

Najmočnejša slovaška liga bo v nadaljevanju sezone še nekoliko bolj slovensko obarvana. Sezono sta tam začela Damjan Dervarič in Andrej Hebar, ki pa sta zaradi neizpolnjevanja klubskih obveznosti zapustila Zvolen. V začetku decembra se je na Slovaško preselil reprezentančni kapetan Tomaž Razingar, okrepil je Duklo Trenčin.

Zdaj mu je sledil je Jakob Milovanovič, ki pa je podpisal pogodbo z Žilino, za katero je nekaj priložnosti v članski konkurenci dobil tudi 20-letni Luka Petelin. Milovanovič je za Žilino igral že v sezoni 2010/11, največ časa, kar šest sezon, pa je preživel v Franciji. V deželi galskih petelinov je 30-letni branilec tudi v letošnji sezoni odigral nekaj tekem, štiri v državnem prvenstvu in pet v pokalnem tekmovanju. Poleg Francije in Slovaške se je Milovanovič preizkusil tudi na Poljskem in Danskem. V Sloveniji je nosil le dres Triglava iz Kranja.